ŞANLIURFA / HARRAN - SELALMAZ ORTAOKULU

SELALMAZ ORTAOKULU

selalmaz köyü daafak harran şanlıurfa
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Başarılar
Son 4 yılda 4 Kız öğrencimizi Urfa Sosyal Bilimler Lisesine Yolladık. Son 4 yılda ay ı zamanda ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yarısmalarda 14 madalya kazandık.
Öğretim Şekli :Tam ogretim
8;00-3;00
Kolorifer + LOJMAN (soba)
Ulaşım
Yeni!!!Ogretmenler ozel araclarla birbirinin araclarıyla gelis gidis yapıyorlar ya da yerel taksilerle(2-3 kisi taksi tutup) gidis gelis yapıyorlar
Servis Bilgisi
Taksi ya da özel araç ile gelen ogretmenler var öğretmenlerimizin çoğu Harranda kalıyor ayrıca ogretmen servisi yok
Yerleşim Yeri
Harran birikim yapma açısından son derece iyi bir yer. Sosyal imkanları biraz kısıtlı olmasına rağmen son yıllarda restorant açısından gelişmekte.Ayrıca oldukça güvenlidir, insanları yardımseverdir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Yeni!!!İlceye 10 km urfaya 55 km ogretmenler ilceden gidis gelisyapıyorlar, gelirken birbirlerinin arabalarını kullanıyorlar öğretmen servisi ayrıca yok. Ögretmenler birbirlerinin arabasıyla gelis.gidis yapıyorlar. Okulumuz ilçeye 10km yolumuz asfalt
Okulun Sınav Başarı Durumu
HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ OLUYORUZ. 2019 YILINDA İLÇE DIŞINA İLK ÖĞRENCİMİZİ GÖNDERDİK. 2019 yılında 1 2020 yılında 3 öğrencimiziNitelikli okula gönderdik